Heel jezelf met revolutionaire technieken

Heel jezelf met revolutionaire technieken

Yogananda is vooral bekend van zijn invloedrijke bestseller “Autobiografie van een Yogi”. Zijn boodschap gaat over de wetenschap van Zelf-realisatie: hoe je hogere Zelf te realiseren. Maar hij introduceerde die boodschap via zelfheling. Want staat heling niet heel dicht bij eenieder van ons? En wat stelt het leven nog werkelijk voor, als je gezondheid weg is?

Verbeter je welzijn diepgaand met een nieuwe aanpak

Yogananda leert ons op een nog nooit eerder geopenbaarde manier, hoe we ons leven diepgaand kunnen verbeteren. Onze fysieke en mentale gezondheid, ons geheugen, onze relaties, onze carrière, onze creativiteit. Door volop te profiteren van de universele, alomtegenwoordige, voor iedereen toegankelijke, vibrerende levenskracht. We zijn werkelijk als vissen in een oceaan van levenskracht, zonder het te beseffen.

Revolutionaire en doelgerichte aanpak

Yogananda was een revolutionair op het gebied van spirituele en wetenschappelijke zelfheling. Hij introduceerde bepaalde concepten en principes, die nog niet eerder op zo’n doelgerichte manier waren aangeroerd door anderen op het gebied van heling.

Ontdek dé geheime kracht voor zelfheling

Yogananda is de eerste die zegt dat er een kracht is: die het universum heeft geschapen, die het hele universum in stand houdt en die kracht van heling is. En dat is levenskracht, pranava in Sanskriet. Het is de eerste uitstraling van levenskracht bij het ontstaan van leven, de vibrerende structuur van het universum.

Vind de deur tot die geheime kracht in je eigen lichaam

Yogananda gaat verder door ons te laten zien, waar die deur naar levenskracht zich in het fysieke lichaam bevindt. Hij is de enige die het heeft over de medula oblongata, aan de basis van de hersenen, als zijnde de astrale deur, waardoor de levenskracht het lichaam binnenkomt.

Open de deur naar die geheime kracht met deze sleutel

Yogananda is degene die spreekt over welke sleutel deze deur opent: door het gebruik van onze wilskracht. Middels zijn gezegde: hoe groter de wil, hoe groter de stroom van levenskracht door deze deur het lichaam in.

Stuur de levenskracht naar alle cellen van je lichaam

En Yogananda geeft ons de wetenschappelijke technieken, hoe we de levenskracht, wanneer die het lichaam binnenkomt, naar alle cellen van ons lichaam kunnen laten stromen. Door gebruik te maken van de geest-lichaam verbinding.

Joy to You!

Meer weten?

Wil je één van deze revolutionaire technieken voor zelfheling nu al toepassen, bestel dan meteen ons gratis e-boek Leef met meer vreugde.

Wil je je welzijn diepgaand verbeteren, volg dan de meditatietraining.

Youtube – Healing With Life Force – Book Launch India by Nayaswami Shivani

Youtube – Healing With Life Force – Talk by Nayaswami Shivani